Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

OPTONICA 6701 LED fénycsöves, por- és páramentes armatúra IP65 120CM 40W 100LM/W 6000K - rozsdamentes acél rögzítő elemekkel, tömszelencével (6701)

9 345 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
villamossag.com
 

Optonica LÁMPATEST, 40w, 120 cm-es, hideg féher, 6701 (6701)

11 430 Ft
+ 1 690 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
optonica.hu
 

Optonica LÁMPATEST, 40w, 120 cm-es, hideg féher, 6701 (6701)

11 565 Ft
+ 1 690 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
ledsziget.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 9 345 Ft

Termékleírás
Por és páramentes LED lámpatest - vízmentes világítás Ipari megvilágításra, raktár, csarnok, vagy otthoni kültéri vagy garázs, műhely világításra alkalmas por és páramentes LED lámpatest. A hagyományos, egyenes fénycsöves por és páramentes lámpatestekhez hasonló, ám annál kisebb befoglaló méretű LED lámpatestek érkeztek. A por és páramentes LED lámpatest vízvédelme IP65-ös, így kültéren, vagy vizes helyiségekben is kiválóan használható (pl. autómosók). Ebbe a ledes, mennyezeti lámpatestbe SMD 2835-ös COB ledek kerültek beépítésre, melyek hatékonysága 100 lumen/Watt! Vízment es LED lámpatestek törhetetlen búrával: A vízmentes LED lámpatestek polikarbonát búrával készülnek, mely búrának kiváló a fényáteresztő képessége, valamint igen rugalmas, így ütésre ejtésre nem érzékeny, akár komoly alakváltozás esetén sem törik el. Por és páramentes LED lámpatest felszerelése: Az egyszerű beépítés érdekében a csomag tartalmaz 2 db mennyezetre csavarozható klipszet , melybe a por és páramentes LED  lámpatest egyszerűen bepattintható. A vízmentes LED lámpatest akár függesztve is szerelhető , akár az áruházunkban megvásárolható függesztő sodronyokkal is! Nem sorolható vízmentes lámpatest A vészvilágító vízmentes lámpatestek csak az egyik oldalukon tartalmaznak tömszelencét és bekötési pontot, a lámpa másik végén csak a burkolat kikönnyítése segíti az esetleges sorolást. A vezetékezés, a sorkapocs nincs előkészítve. NEM kettős szigetelésű por páramentes LED lámpatest! A mennyezeti por és páramentes LED lámpatestek bár műanyag házban érkeznek, a tápegységük nem kettős szigetelésű, így a mennyezeti lámpatest felszerelése esetén a földelés bekötése kötelező!
  • Kiváló minőségű tápegységgel szerelve.
  • A hagyományos izzószálas lámpákhoz képes 85%-al alacsonyabb energiafelhasználás.
  • Vibrálásmentes fény.
  • Nincs UV sugárzás.
  • Egyszerű beépítés.
  • Kiváló minőségű SMD LED chipek.
  • Azonnali teljes fényerő.
  • Széles működési hőmérséklet: -20°C-tól +45°C-ig.


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.