Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

OPTONICA 6709 LED fénycsöves, por- és páramentes armatúra IP65 120CM 40W 100LM/W 6000K vészvilágító funkcióval - rozsdamentes acél rögzítő elemekkel, tömszelencével (6709)

24 823 Ft
+ 990 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
villamossag.com
 

Optonica LÁMPATEST VÉSZVILÁGÍTÁSSAL , 40w, 120 cm-es, hideg féher, 6709 (6709)

30 500 Ft
+ 1 690 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
optonica.hu
 

Optonica LÁMPATEST VÉSZVILÁGÍTÁSSAL , 40w, 120 cm-es, hideg féher, 6709 (6709)

32 396 Ft
Ingyenes kiszállítás
Részletek a boltban
irány a bolt »
ledsziget.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 24 823 Ft

Termékleírás
Vészvilágító, akkus por és páramentes, vízmentes LED lámpatest Ipari megvilágításra, raktár, csarnok, vagy otthoni kültéri vagy garázs, műhely világításra alkalmas ledes lámpatest, vészvilágító funkcióval. A hagyományos, egyenes fénycsöves por- és páramentes lámpatestekhez hasonló, ám annál kisebb befoglaló méretű LED lámpatestek érkeztek. A lámpatest vízvédelme IP65-ös, így kültéren, vagy vizes helyiségekben is kiválóan használható (pl. autómosók). A szinte törhetetlen kivitelű polikarbonát anyagú ház és búra jól ellenáll a fizikai sérüléseknek. Ebbe a ledes, mennyezeti lámpatestbe SMD 2835-ös COB ledek kerültek beépítésre, melyek hatékonysága 100 lumen/Watt! Vészvil ágító LED lámpatestek szerelése A vízmentes LED lámpatest beépített akkumulátort tartalmaz, mely áramszünet esetén ellátja feszültséggel a LED lámpát. Az akkus világítás fényereje kb. 10%-a a teljes fényerőnek. Amennyiben a hálózati áram újra elérhető, úgy elkezdődik a beépített akkumulátor töltése. A lámpa egyébként ugyanúgy működik, mint egy hagyományos mennyezeti lámpa. Bekötés esetén figyeljünk arra, hogy az alábbi módokon csatlakoztassuk a hálózati feszültséget:
  • N - kék vezeték - 230V-os hálózat nulla ága
  • L - barna vezeték - 230V-os hálózat fix bekötésű, fázis ága
  • LS - barna vagy piros vezeték - 230V-os hálózat fali kapcsolhatóval ellátott fázis vezetéke
A vészvilágítás teszt gombja és a visszajelző lámpa a búra alatt érhető el! A zöld töltés visszajelző lámpa jól látszódik a búrán keresztül is!Az első használat előtt a lámpa hátoldalán lévő fedelet el kell távolítani, majd az akkumulátor csatlakozót összedugni. A tárolási idő alatt az akkumulátor le van választva az áramkörről! Vízmentes lámpatestek törhetetlen búrával: A vízmentes LED lámpatestek polikarbonát búrával készülnek, mely búrának kiváló a fényáteresztő képessége, valamint igen rugalmas, így ütésre ejtésre nem érzékeny, akár komoly alakváltozás esetén sem törik el. Por és páramentes lámpatest felszerelése: Az egyszerű beépítés érdekében a csomag tartalmaz 2 db mennyezetre csavarozható klipszet , melybe a lámpatest egyszerűen bepattintható. A vízmentes LED lámpatest akár függesztve is szerelhető , akár az áruházunkban megvásárolható függesztő sodronyokkal is! Nem sorolható vízmentes lámpatest A vészvilágító vízmentes lámpatestek csak az egyik oldalukon tartalmaznak tömszelencét és bekötési pontot, a lámpa másik végén csak a burkolat kikönnyítése segíti az esetleges sorolást. A vezetékezés, a sorkapocs nincs előkészítve. Kettős szigetelésű por páramentes LED lámpatest Az F típusú vészvilágító por és páramentes LED lámpatestek műanyag házban érkeznek, a működtetést egy kettős szigetelésű tápegység biztosítja, így a föld vezeték bekötését nem igényli, nem szükséges földelni.
  • Kiváló minőségű tápegységgel szerelve.
  • A hagyományos izzószálas lámpákhoz képes 80%-al alacsonyabb energiafelhasználás.
  • Vibrálásmentes fény.
  • Nincs UV sugárzás.
  • Egyszerű beépítés.
  • Kiváló minőségű SMD LED chipek.
  • Azonnali teljes fényerő.
  • Széles működési hőmérséklet: -20°C-tól +45°C-ig.


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.