V-TAC 20348

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

V-TAC LED lámpatest , 20W , 60 cm , kompakt armatúra , pultvilágító , természetes fehér , 120 lm/W , Samsung Chip , 5 év garancia (20348)

3 090 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
ledvonal.hu
 

V-TAC LED lámpa Lineáris Garázsszalag 20W 4000K 60CM SAMSUNG CHIP VT-8-20 V-TAC - 5 év garancia tejes (VTACLE7202)

6 599 Ft
+ 2 290 Ft szállítási díj
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
luxcenter.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 3 090 Ft

Termékleírás
LED bútor és pultvilágító lámpatest 5 év garanciával! A V-TAC Samsung márkaprogram keretein belül a PRO pult és bútorvilágító lámpatestekre 5 év garanciát biztosítunk. A hosszú garanciaidő miatt is biztosak lehetünk benne, hogy ezekkel a pult alá szerelhető LED lámpákkal sokáig nem lesz problémánk. Vékony LED pultvilágítás Konyhapul t - bútor - polc világításhoz komplett ledes lámpatest, opál burával, kapcsoló nélkül. VTAC Super Slim kivitel: a lámpatest vastagsága mindössze 24.4 mm, így a legtöbb alsó szekrény vagy pult alatt kényelmesen elfér. LED pultvilágítás több méretben A ledes armatúra kifejezetten alkalmas konyhapultok, eladópultok, szerelőpultok megvilágítására. Az öt  különböző hosszúságú termék (30 cm, 60 cm, 120 cm, 150 cm és 180 cm) lehetőséget nyújt a különböző méretű pultok megvilágítására is. Bár a termék önmagában nem sorolható, egyszerűen egymás után építhető, így a legváltozatosabb méretű megvilágítások hozhatóak létre. A ledes lámpatestek 30, 60 és 120 centiméteres változata három színhőmérsékletben  érhető el:
  • 3000 Kelvines, meleg fehér fényű változatban 10, 20 és 40 Watt teljesítménnyel.
  • 4500 Kelvines, természetes fehér fényű változatban 10, 20 és 40 Watt teljesítménnyel.
  • 6000 Kelvines, hideg fehér fényű változatban 10, 20 és 40 Watt teljesítménnyel.
A ledes lámpatestek 150 és 180 centiméteres változata három  színhőmérsékletben érhető el:
  • 3000 Kelvines, meleg fehér fényű változatban 38, 50 és 60 Watt teljesítménnyel.
  • 4500 Kelvines, természetes fehér fényű változatban 50 és 60 Watt teljesítménnyel.
  • 6000 Kelvines, hideg fehér fényű változatban 50 és 60 Watt teljesítménnyel.
A nagy sugárzási szög (120°) biztosítja azt, hogy a lámpatest közelében elhelyezett tárgyak jó megvilágításba kerülnek, a lámpatest nagy fényszórással rendelkezik, nem csak saját maga alá világít egy szűk sávban. A LED pultvilágító lámpák felszerelése A pultvilágító lámpákat elsősorban konyhapult világítására, vagy szórakozóhelyek, vendéglátóhelyek munkafelületének világítására használhatjuk. Bekötés során figyelemmel kell lenni arra, hogy ezek a pultvilágítók saját kapcsolóval nem rendelkeznek, így bekötésük vagy kapcsolóval ellátott áramkörbe lehetséges, vagy vásárolni kell hozzájuk valamilyen külső kapcsolót. Amennyiben nem rendelkezik vele, áruházunk nagy választékban kínál mindenféle kapcsolót, akár falon kívüli, akár süllyesztett kivitelben !

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.