Ajánlataink a termékre

 

V-TAC 32W mennyezeti designer LED lámpa változtatható színhőmérséklet - SKU 3967 (12196)

Cool Summer Deals a Pepitán július 20-ig. Ne maradj le!

50 272 Ft
+ 1 598 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
pepita.hu
További 2 ajánlat »

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 30 227 Ft

Termékleírás
Donut 3 in 1 LED mennyezeti lámpa: 32 Watt/46 cm, állítható színhőmérséklettel és változtatható fényerővel, tartozék távirányítóval. Világítsa be lakása bármelyik helyiségét ezzel a dizájnos megjelenésű LED mennyezeti lámpával! Energiatakarékos és elegáns megjelenésű, ezáltal alkalmas a modern lakóterek általános világításához.   A 32 Wattnyi beépített SMD LED fényforrás 3100 lumen fényáramot biztosít , mellyel kiválthatjuk a korábbi 200-250 Wattos hagyományos izzós világítást, és ezáltal akár 75% energiamegtakarítást is elérhetünk!  A Donut LED design lámpa különlegessége a kényelmi funkcióiban rejtőzik! Lehetőség nyílik a fehér fény színhőmérsékletének változtatására és a beállított színhőmérséklet dimmelésére, mindezt a mellékelt távirányító segítségével. 3 in 1 mennyezeti lámpa színhőmérséklet-váltó funkcióval: a színhőmérséklet szabályozása 3000-5000 Kelvin között lehetséges. A kiválasztott színhőmérséklet távirányítóval dimmelhető. A tartozék távirányító CW-WW gombjainak megnyomásakor a lámpatest 5000 Kelvines hidegfehér és 3000 Kelvines melegfehér színhőmérsékletek között tudja változtatni a fény színét, több fokozatban, melyek között a 4000 Kelvines naturális fehér fény is beállítható. Dimmelhető LED mennyezeti lámpa: a lámpa fényerőszabályozható, azaz a fényerő több fokozatban állítható. A távvezérlőn lévő B+ gomb a fényerő növeléséhez, B- gomb a fényerő csökkentéséhez való.   Távvezérlő: a csomag egy rádiófrekvenciás elven működő távirányítót is tartalmaz, mellyel be-ki kapcsolhatjuk a lámpát (On-Off), beállíthatjuk a színhőmérsékletet (CW-WW) és szabályozhatjuk a fényerőt is (B+, B-). Mérete 13x4 cm.
Működtetéséhez 2 darab 3A ceruzaelem szükséges, melyet a szett nem tartalmaz! A távirányítón lévő gombok megnyomásakor piros visszajelző LED világít.   A fehér színű bura lágy, homogén fényt biztosít. A Donut kör alakú burával rendelkezik, melynek fánkhoz hasonlító kerek formája és dimbes-dombos felülete igazán izgalmassá teszi a lámpatest megjelenését! A bura anyaga polikarbonát, átmérője 46 cm, a faltól való maximális kiállása 10 cm.  A bura alatti fehér fémkeret által a lámpatest falra-mennyezetre szerelhető , tehát utólag is felrakható bármilyen plafonra (beton, tégla, gipszkarton, stb). Nappaliban, hálószobában, gyerekszobában is ideális választás lehet.  A lámpatest polikarbonát és fém anyagokból készül, IP20 védettség gel. A termék kizárólag por- és páramentes helyiségben használható fel világítási célokra.  A falon kívüli designer LED függeszték 3 éves garanciával rendelkezik. V-TAC gyártmány, VT-7462 modell, SKU 3967 cikkszám.  

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.